Falatka Gustare cu terci Falatka 73g (Fără lactoză, fără gluten, vegan)

Falatka Gustare cu terci Falatka 73g (Fără lactoză, fără gluten, vegan)

5,30 RON

Ofertele pentru produsul

 

Falatka Gustare cu terci Falatka 73g (Fără lactoză, fără gluten, vegan)

5,30 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
balancefood.ro
Descrierea produsului
Terci bogat în fibre și proteine, o sursă perfectă de nutrienți pentru micul dejun sau între două mese principale! Fără lapte, gluten, zahăr adăugat, produs vegan. Recomandare de preparare pentru gustarea cu terci Falatkása: Conținutul pungii se amestecă cu 1-1,5 dl de apă fierbinte sau lapte vegetal și se lasă să stea timp de 10 minute. Poate fi aromat cu stafide, vișine uscate sau orice fruct uscat, putem adăuga lapte de orez, dar Falatkása în sine este delicioasă și dulce. Greutate netă: 73 g (1 porție) Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten, proteine de orez brun Naturize, praf cacao, nucă de cocos, coajă de semințe de Psyllium, semințe chia, eritritol Produsul a fost fabricat într-o unitate în care se folosește țelina, nuca, semințe de susan! Loc de proveniență: Ungaria. Valori medii nutriționale în 100 g de produs: - Energie: 895,98 kJ / 214 kcal - Grăsimi: 6,6 g - din care acizi grași saturați: 0,8 g - Carbohdrați: 26 g - din care zahăr: 2,5 g - Proteine: 20 g - Sare: 0 g A se păstra la loc uscat, răcoros! Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.